Het verhaalvan een prachtig familiebedrijf

Het is een passie, onze passie!

We zoeken het tegenwoordig allemaal. Een plek om even alles achter je te laten en te genieten van de omgeving en elkaar. Herberg de fazant, een proeverij restaurant middenin het met vijf sterren bekroonde Drentse Aa natuurgebied is zo’n plek. Daar waar de natuur en al haar schatten hoog in het vaandel staan.

Seizoensgebonden (h)eerlijk proeven

Om onze gasten iedere keer weer opnieuw te kunnen verrassen bereiden wij elk seizoen een nieuwe proeverij. Nieuwe streekproducten en nieuwe bereidingen. Het is een reis door de omgeving met invloeden van buitenaf. Een combinatie van traditionele bereidingen met moderne kooktechnieken. Het is zoeken en vinden. Uitproberen en verbeteren. Het is ons doel elke maand onze menukaart aangepast te hebben aan het seizoen.

Dus laat ons uw zintuigen prikkelen, durf de jachtige maatschappij te ontvluchten en wij zullen ons best doen u een onvergetelijke ervaring mee te geven!

Bas Blikman

LocatieNeem direct contact op!

Contactformulier

Informatie

Heb je een vraag, suggestie of opmerking? Vul het contactformulier in, stuur een e-mail of bel ons. We proberen je zo snel mogelijk te helpen.

Adresgegevens

Herberg de Fazant
Hoofdweg 118, 9484 TB Oudemolen
T: 0592 - 231 991


Openingstijden: wo. tot zo. vanaf 11:00

Onze locatie

Oudemolen